S.C. ASCO S.A. este o societate cu capital privat, cu activitate principală construcţii, situată în Municipiul Miercurea Ciuc, str. Petofi Şandor nr. 37, judeţul Harghita.


    Societatea s-a înfiinţat în anul 1991, ca drept urmaş al grupului de şantiere Harghita, Miercurea Ciuc, aparţinând de TC Ind Braşov, după care s-a privatizat prin metoda MEBO în anul 1994.


    Pe baza experienţei acumulate în 30 de ani de activitate în construcţii tradiţionale, din anul 1998 am început realizarea caselor pe structură de lemn.
În perioada 1998 - 2005 am executat mai multe edificii în Grecia, case familiare şi hoteluri.


    Pentru folosirea mai eficientă a bazei de producţie pe care o deţinem şi ţinând cont de tradiţiile zonei în prelucrarea lemnului, din anul 2000 am trecut la fabricarea căsuţelor de lemn de vacanţă, căsuţe de gradină, căsuţe pentru scule, garaje şi foişoare.

    Producţia noastră se desfăşoară în două hale de 800 mp care sunt dotate cu utilaje adecvate pentru prelucrarea lemnului şi cu instalaţii de exhaustare, combinate cu maşină de brichetat.

    Una din calităţile forte ale firmei este calitatea, ce se prezintă atât în produsele noastre, cât şi în relaţiile cu clienţii. Bazându-ne pe experienţa acumulată şi calificarea angajaţilor noştri, putem realiza căsuţe atât în serie mare cât şi  la comandă specială pe bază de schiţă sau proiect. Capacitatea noastră anuală este de circa 400 de căsuţe de diferite dimensiuni.


© Copyright © 2007-2018 S.C. KYO INC S.R.L. | Toate drepturile rezervate